Eurocopa 2012
Especials 02/07/2012

Les celebracions pel triomf de 'la roja' acaben amb dos detinguts a Barcelona

La plaça d'Espanya va atraure aquest diumenge unes 5.000 persones per celebrar la victòria espanyola

Efe / Ara
1 min
FESTES DE CELEBRACIÓ
 Centenars d'aficionats, amb banderes, samarretes i bengales, es van reunir a la plaça d'Espanya de Barcelona per celebrar l'èxit de la roja.

BarcelonaLes celebracions pel triomf de la selecció espanyola de futbol a l'Eurocopa 2012 han acabat amb dos detinguts a Barcelona: un jove arrestat pels Mossos d'Esquadra i un altre per la Guàrdia Urbana.

Segons han informat fonts de la policia catalana, un aficionat va ser arrestat cap a les dues de la matinada a la plaça d'Espanya per atemptat als agents de l'autoritat i desordres públics. La plaça d'Espanya de Barcelona va congregar aquest diumenge unes 5.000 persones per celebrar la victòria de 'la roja' a la final de l'Eurocopa.

Quan cap a les dues de la matinada ja únicament quedaven un centenar de persones i la celebració s'havia donat per acabada, agents de la unitat d'antiavalots dels Mossos d'Esquadra van fer un cordó per anar retirant les persones que encara seguien ocupant la font del mig de la plaça, per poder reobrir el trànsit. Segons la versió policial, un dels aficionats va llançar objectes contra els agents, per la qual cosa va ser detingut acusat de desordres públics i atemptat a l'autoritat.

Paral·lelament, la Guàrdia Urbana va detenir una persona que havia fet destrosses en un semàfor, segons fonts de l'Ajuntament.

stats