Jocs Olímpics
Especials 25/07/2012

Barcelona reviu la màgia dels Jocs Olímpics vint anys després

Un grapat de personalitats, esportistes i periodistes han iniciat el recorregut de la torxa des de la plaça Sant Jaume i fins a les portes del Museu Joan Antoni Samaranch

Efe
1 min
Epi, Xavier Trias i Pasqual Maragall, amb la torxa

BarcelonaDues dècades després d'aquella tarda d'estiu del 25 de juliol del 1992, Barcelona ha reviscut aquest dimecres la màgia dels Jocs Olímpics amb una commemoració que ha recorregut els carrers de la ciutat en forma de torxa olímpica, de la mà de 37 esportistes i personalitats que van formar part d'aquella inoblidable cita.

Han estat precisament dos dels principals protagonistes d'aquell dia, el llavors alcalde Pasqual Maragall i l'últim rellevista de la cerimònia d'inauguració, José Antonio San Epifanio, 'Epi', els encarregats d'iniciar un homenatge, que ha partit de la plaça Sant Jaume, al costat de l'alcalde Xavier Trias.

Al pati de l'Ajuntament de la capital catalana, Maragall ha encès i lliurat a l'exjugador de bàsquet la torxa d'aquells Jocs Olímpics.

La nova torxa ha donat els seus primers passos des de la cèntrica plaça i ha descendit pel carrer Ferran i la Rambla, entre aplaudiments i ànims de barcelonins i turistes, rumb a la muntanya de Montjuïc.

stats