Especials 21/10/2011

El fill escollit de Gaddafi fuig al Níger

La cadena Al-Arabia informa que Saïf al-Islam, que havia de ser el successor del dictador, ja no és a Líbia. Després de la mort del coronel les informacions sobre el seu fill han sigut contradictòries

Efe
1 min
Saïf al-Islam / Reuters

AlgerEl fill escollit de Muammar al-Gaddafi, Saïf al-Islam, ha fugit cap al Níger, segons ha anunciat aquest divendres la cadena de televisió Al-Arabia, que cita fonts d'un membre no identificat del Consell de Transició Nacional (CNT) de Líbia.

Segons la cadena, Saïf al-Islam, que havia de ser el successor del dictador, ja no està en territori libi. La cadena qatariana Al-Jazira ha assenyalat per la seva banda que les informacions són imprecises en relació amb la possible fugida de Saïf al-Islam cap a un dels països veïns del sud. La cadena ha agregat que cap autoritat ha confirmat les notícies. De fet, des de la captura i mort de Gaddafi creixen les especulacions sobre on es troba el seu últim fill.

Les informacions a l'entorn de Saïf al-Islam han sigut contradictòries i tant s'ha parlat de la seva mort, de la seva captura, com que ha resultat ferit i capturat viu.

stats