LA CRISI LÍBIA
Especials 01/05/2011

El règim libi anuncia que el fill petit de Gaddafi ha mort en un bombardeig de l'OTAN

Ho ha anunciat el portaveu del govern, que ha assegurat que el coronel i la seva dona estan bé

Redacció
1 min

TrípoliEl fill petit de Muammar al-Gaddafi, Saif al-Arab- ha mort en un bombardeig de l'OTAN aquest dissabte a la nit -hora catalana- a Trípoli. Ho ha anunciat el portaveu del règim Ibrahim Musa, segons informa la CNN.

La mateixa font ha indicat que Gaddafi i la seva dona estan bé, tot i que eren al lloc del bombardeig, a casa del seu fill, quan s'ha produït l'atac. Alguns dels seus nets, però, també han mort.

L'edifici bombardejat és en una zona residencial de Trípoli. Saif al-Arab, segons el portaveu del règim, tenia 29 anys, era un dels vuit fills de Gaddafi i estudiava a Alemanya. No estava especialment compromès amb el règim ni l'exèrcit, ha assegurat Musa. Pel portaveu del govern del coronel, aquest atac de l'OTAN ha estat un "crim de guerra".

Per ara no hi ha la versió dels fets de l'OTAN. Tanmateix, un portaveu de l'oposició líbia ha posat en dubte la veracitat de l'anunci. "La veritat és que mai havíem sentit parlar de Saif al-Arab fins a l'inici de la revolta", ha indicat. "No creiem que això sigui cert", ha dit Abdul Hafiz Ghoga, vicepresident del Consell Nacional de Transició a Bengasi. "Es tracta d'una mentida més del règim, que intenta desesperadament obtenir la simpatia d'algun sector. Aquest règim menteix constantment".

stats