LES REVOLTES AL MÓN
Especials 15/08/2011

Gaddafi reapareix i crida a la lluita “contra els traïdors i l'OTAN”

La televisió estatal líbia ha emès un missatge d'àudio del coronel l'endemà que els rebels conquereixin una ciutat clau en l'aprovisionament de Trípoli

Agències
1 min

TrípoliEl dictador libi, el coronel Muammar al-Gaddafi, ha fet una crida a la població perquè agafi les armes i lluiti per “alliberar Líbia dels traïdors i de l'OTAN”. El líder libi ha reaparegut en un missatge d'àudio que ha emès la televisió estatal i en què demana a qui encara li és fidel que es “prepari per a la lluita” contra les “rates”. El crit de guerra de Gaddafi arriba l'endemà que els rebels hagin anunciat la conquista de Zaouia, una ciutat clau per bloquejar la capital, Trípoli, controlada encara per les forces fidels al coronel.

“La sang dels màrtirs és el combustible del camp de batalla”, ha dit Gaddafi, que veu com el setge dels rebels, amb el suport de les forces de la coalició internacional, s'estreny sobre els terrenys que encara controla. “Moveu-vos, desafieu-los, agafeu les armes i lluiteu per alliberar Líbia pam a pam dels traïdors i de l'OTAN” ha sigut el repte llançat pel coronel, que ha vaticinat que la fi dels "colonitzadors" és a prop.

stats