Especials 02/03/2012

La firma d'advocats Garrigues farà la reestructuració de RTVV

És l'empresa privada que executarà les retallades de la ràdio i la televisió públiques del País Valencià

Ara
1 min

ValènciaLa firma d'advocats i consultora Garrigues serà l'encarregada de gestionar les retallades i executar les mesures laborals a Radiotelevisió Valenciana (RTVV). Segons han confirmat fonts de RTVV, la direcció general de l'ens, a proposta de la mesa de contractació, va comunicar ahir a Garrigues seva elecció com a adjudicatària del contracte per a la "reestructuració" de l'ens públic. La decisió té lloc després que al gener el consell d'administració de RTVV aprovés adjudicar a una empresa externa les retallades, en contra dels consellers de l'oposició, que creuen que les mesures comportaran un expedient de regulació d'ocupació (ERO) per a gran part de la plantilla, integrada per 1.800 treballadors, segons informa Efe.

Segons aquest contracte, que d'acord amb el que s'ha aprovat no superarà els 190.000 euros, l'adjudicatària comptarà amb un termini d'un any per dur a terme els ajustos laborals que determini, al costat de la Generalitat i la direcció de l'ens. No obstant això, s'obre ara el termini d'un mes per a la formalització del document i la presentació d'al·legacions, segons les mateixes fonts.

També han concretat que en l'adjudicació del contracte s'han tingut en compte aspectes tant tècnics com econòmics, fet que ha portat a l'elecció de Garrigues per davant d'altres aspirants "més barates", entre les quals hi havia la consultora Price Waterhouse Coopers (PwC).

stats