Especials 12/03/2012

La Generalitat Valenciana treu a subhasta 42 vehicles oficials per racionalitzar despesa pública

La mesura s'emmarca dins del procés de reducció d'un 50% del parc mòbil

Acn
1 min

ValènciaLa Generalitat valenciana subhastarà 42 cotxes oficials amb preus de sortida que van des dels 1.270 fins als 1.945 euros. Segons informa el govern valencià a través d'una nota de premsa, aquesta subhasta forma part de les actuacions adoptades per reduir en més d'un 50% el parc mòbil, una mesura emmarcada dins del pla d'optimització del patrimoni per controlar la despesa i racionalitzar els recursos de l'administració valenciana.

Els vehicles subhastats són 37 cotxes de la marca Ford Mondeo i 5 Ford Focus que ja estan exposats al públic. L'acte de subhasta serà el pròxim 21 d'abril. A cadascun dels vehicles a subhastar se li ha assignat un preu de licitació de sortida, a partir del qual es poden efectuar les ofertes equivalents o a l'alça, informa la Generalitat valenciana. El procediment preveu la subhasta pública a viva veu i també la possibilitat de presentar ofertes en sobre tancat.

Els 42 vehicles ja es troben exposats al públic al Centre d'Arxiu i Logística de la Generalitat Valenciana a Riba-roja del Túria (Camp de Túria).

L'acte públic de subhasta tindrà lloc a les 10.00 h del pròxim 21 d'abril al mateix Centre d'Arxiu i Logística, a través d'un procés d'alienació coordinat i gestionat per la Direcció General de Patrimoni de la Conselleria d'Hisenda i Administració Pública.

stats