Música
Especials 06/07/2012

El Grec acull una festa 'hip hopera'

Els ballarins Brodas Bros protagonitzen l'espectacle 'Concierto Concepto' amb una vintena d'artistes urbans

Ara/efe
1 min

BarcelonaUna festa 'hip hopera' amb una vintena d'artistes i tots els elements d'aquest estil, a més d'una jam session de cultura urbana, ompliran l'amfiteatre del Grec. Els Brodas Bros seran els amfitrions de la nit, dissabte 7 de juliol, a l'amfiteatre Grec.

L'actuació 'Concierto Concepto', un espectacle de hip hop, funk, rap i cultura urbana, conclourà amb una 'flashmob' col·lectiva, han explicat els Brodas Bros, autors del muntatge. Durant dues hores i mitja els germans Pol i Lluc Fruitós i les germanes Clara i Berta Pons s'erigiran en protagonistes d'un espectacle que barreja música, dansa i "acrobàcies impossibles i molta energia", ha dit Pol Fruitós.

El xou es completarà amb discjòqueis, beatbox i MC en la part musical, i hip hop, 'breakdance', 'locking' i 'popping' en la de dansa. Entre aquests el raper català Dual Xock i el conegut Wilow dins l'estil de 'hip hop locking'.

L'objectiu de Ramon Simó, el director artístic del Grec, és que el festival d'estiu assoleixi transversalitat i un públic de totes les edats.

stats