BARÇA
Especials 13/01/2012

El Barça, guardonat per eradicar el fum del Camp Nou

La semFYC explica que el Barça "és un exemple per a moltes altres institucions i fa arribar de manera fàcil la necessitat d'acabar amb l'hàbit del tabac als espais públics"

Ara
1 min

BarcelonaLa Sociedad Espñola de Medicina de Familia y Comunitaria (semFYC) ha premiat el FC Barcelona per la decisió que el Camp Nou sigui un espai sense fum. La semFYC, una societat científica de metges d'atenció primària sense ànim de lucre, valora que l'acció del Club "és un exemple per a moltes altres institucions i també suposa fer arribar de manera fàcil a la població la necessitat d'acabar amb l'hàbit del tabac als espais públics".

Es tracta del Premi Sense Fum, un guardó destinat a reconèixer alguna personalitat o institució que hagi destacat d'alguna manera en la defensa d'un entorn més saludable sense fum. El lliurament del premi es farà aquest diumenge, a la llotja presidencial, en els prolegòmens del partit contra el Betis. El president Sandro Rosell i el directiu Jordi Monés, responsable de l'Àrea Mèdica, rebran el guardó de mans de Josep Basora, president del semFYC, en un acte que comptarà també amb la presència del conseller de Salut de la Generalitat, Boi Ruiz.

stats