Publicitat
Publicitat

Històries d'èxit: l'ARA busca gent que se'n surt i idees per aconseguir-ho

Les germanes Fradera i en Juti Gusi són els nostres primers protagonistes. Enmig de la crisi i de tota mena d'entrebancs, hi ha molta gent que se'n surt. L'Ara Ens en Sortim vol explicar les seves històries i recollir idees que permeten tirar endavant

Ara Ens en Sortim: és el títol d'una nova secció del diari i una declaració de principis. Volem començar l'any amb energia i recollirem històries particulars que demostren la capacitat de la gent per superar la crisi i tota mena d'entrebancs.

Us presentem la història de les germanes Roser i Marta Fradera, que han fet un canvi de vida radical –de la producció audiovisual a obrir una parada de bacallà i olives al mercat, amb 53 i 60 anys– per afrontar la crisi econòmica.

I també volem que conegueu Juti Gusi, l'home que va néixer amb un problema greu al fetge i que, d'adult, va descobrir que la transfusió que li havia salvat la vida de nadó li havia provocat una hepatitis: necessitava un trasplantament però estava massa gras i va aprimar-se bevent llet d'euga. Ara té un fetge nou i una granja de llet d'euga.

Quines històries coneixeu?
Les que us acabem d'anunciar són dues històries d'èxit, de gent que se'n surt. Però n'hi ha moltes més, el país n'és ple. Expliqueu-nos-les i les explicarem. Feu-nos arribar les dades dels casos que coneixeu a l'adreça societat@ara.cat o bé publiqueu la història que coneixeu al mur de l'Ara Ens en Sortim per a 'Gent que se'n surt'.

Què podem fer?
També podeu publicar al mur idees, propostes, fórmules, coses que es poden fer per tirar endavant, tant si se us acudeixen ara mateix com si ja les heu aplicat o les ha aplicat algú que coneixeu.

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT