HOQUEI HERBA
Especials 10/08/2012

Holanda revalida el títol d'hoquei herba femení trencant el cor de les argentines (2-0)

Dos gols de penal córner han donat el títol a les holandes davant Argentina, que segueix sense guanyar l'or

Les jugadores holandeses celebrant l'or en hoquei herba femení

LondresArgentina, que volia acomiadar la seva capitana Luciana Aymar amb l'únic títol que li faltava, s'ha vist superada pel millor joc holandès. Les holandeses, que ja van guanyar l'or ara fa quatre anys, han decidit gràcies a l'efectivitat amb els penals córners.

Holanda va sortir a imposar respecte i va ser qui va enllaçar diversos atacs amb Eva De Goede i Kim Lammers, però van ser 'las leonas' les que van estrenar els penals-córner. Al descans però, el resultat era 0-0.

A la represa les argentines van recuperar a Mariela Scarone, que havia abandonat el camp amb el pòmul esquerre sagnant. Però una pèrdua de bola de Aymar, que el dia de la final compleix 35 anys, va desembocar en un altre penal-córner per Holanda que Dirkse va convertir en el primer gol. Paumen va fer el segon amb un penal córner a l'escaire. Amb 18 minuts per davant i un 2-0 en contra, l'Argentina va defallir.

2 - Holanda: Sombroek; Dirske, Jonker, Van Maasakker, Paumen, Van As, Hoog, Polkamp, Lammers, De Goede, De Blaeij-equip inicial-Van Male, Goderie, Welten, Agliotti, Van Geffen.

0 - Argentina: Mutio; Scarone, D'Elía, Barrionuevo, Luchetti, Merino, Rodríguez, Sruoga D., Aymar, Sruoga J., Rebecchi,-equip inicial-Cavallero, Maccari, Habif, Sánchez.

Gols: 1-0, m.44: Carlien Dirkse, de penal-córner. 2-0, m.53: Maartje Paumen, de penal-córner.