Publicitat
Publicitat

L'ENTREVISTA DEL DIRECTOR

Joan Roca: "Adoro l'arròs de la mare"

Carles Capdevila, director del diari ARA, entrevista el cuiner Joan Roca, propietari d'El Celler de Can Roca, que tot i haver aconseguit el segon lloc a llsita de millors restaurants del món, assegura que no té "cap il·lusió" per obrir nous establiments

El Celler de Can Roca ha estat escollit com el segon millor restaurant del món, per segon any consecutiu. En Carles Capdevila, director de l'ARA, entrevista a la seva ànima, en Joan Roca. La cuina és part inseparable de la seva vida. Treballa amb els seus germans i viu a un pis que es comunica per un passadís secret amb el restaurant. Confessa que el seu plat preferit és l'arrós que fa la seva mare. 

El xef explica a Capdevila que no s'ha plantejat mai ser el nou Ferran Adrià ni creu que "s'ho pugui plantejar ningú". Assegura que "El Bulli és un restaurant tan especial, tan diferent de tot, que mai més se'n tornarà a reproduir un d'igual". Sobre ampliar els seus negocis, diu que no li fa "cap il·lusió" obrir més restaurants. Diu que cada dues setmanes rep alguna proposta "per obrir un restaurant en algun lloc".

Per llegir l'entrevista, consulta l' ARA Premium.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT