SOCIETAT
Especials 20/07/2011

Joaquim Maria Puyal serà el pregoner de la Mercè d'enguany

El periodista esportiu ha sigut l'escollit per donar el tret de sortida a la festa gran de Barcelona, el 22 de setembre. També s'han presentat les quatre versions dels cartells que promocionaran la festa

Redacció
1 min
Divorciat/enamorat Puyal escriu que, malgrat  el divorci, segueix enamorat del mitjà televisiu.

BarcelonaEl periodista Joaquim Maria Puyal, que condueix les retransmissions futbolístiques a Catalunya Ràdio, serà l'encarregat de llegir al Saló de Cent de l'Ajuntament el pregó que dóna inici a les festes de la Mercè. El periodista barceloní, de 62 anys, ha sigut l'aposta del nou alcalde, Xavier Trias, per a una festa que ha de començar el proper 22 de setembre. Trias ha definit Puyal com "un enamorat de la seva ciutat" i n'ha valorat la seva capacitat "crítica" i que "ha triomfat no només com a locutor esportiu sinó per les seves aportacions i idees".

Aquest dimecres també s'han presentat els cartells que han de promocionar la festa arreu de la ciutat, obra de l’artista i il·lustradora colombiana Catalina Estrada. Enguany seran quatre dissenys diferents els que empaperaran la ciutat per fer arribar a tothom la notícia de la festa grossa de la ciutat, que s'omplirà de propostes musicals, de dansa, circ i altres arts tradicionals.

stats