Especials 04/11/2014

Jordi Comas i Sarah Hildreth s’imposen a la Nocturna de Collserola

1.000 corredors van disputar la prova per la carretera de les Aigües del Parc Natural

nocturna

BarcelonaEl Parc Natural de la Serra de Collserola es va omplir la nit de l'1 de novembre d'un miler de corredors que participaven en la Nocturna de Collserola. Del total d'inscrits, 838 atletes van aconseguir acabar la cursa que enguany celebrava la seva segona edició.

El guanyador de la cursa va ser Jordi Comas Parra, que va fer un temps de 29 minuts i 40 segons. El segon classificat va ser Joan Riera Balcells, que va completar la prova en 33 minuts i 47 segons, mentre que Antonio Rodríguez Guillén va situar-se en la tercera posició, en registrar un temps de 34 minuts i 42 segons.

En categoria femenina, el podi el va encapçalar la corredora Sarah Hildreth, qui va finalitzar la cursa en 35 minuts i 28 segons. El segon lloc el va ocupar Arantxa Suau Bordas, en arribar a la línia de meta després de 39 minuts i 1 segon. La tercera classificada en aquesta categoria va ser Bàrbara Feal Noche, amb un temps de 41 minuts i 19 segons.

La cursa es va desenvolupar en un entorn natural ja que el paisatge muntanyós, i la ciutat de Barcelona als peus del corredor es van convertir en l'escenari idoni per aquells que van voler experimentar noves sensacions en l'àmbit del running urbà.