LÍBIA
Especials 08/04/2011

L'OTAN mostra com un caça destrueix un tanc de Gaddafi

L'aliança internacional ha fet públic un vídeo on es pot veure com un dels seus avions dispara contra un dels vehicles blindats del règim de Trípoli a la ciutat de Sirte

Reuters
1 min

Sigonella p { margin-bottom: 0.21cm; } L'OTAN ha fet públic un vídeo on mostra com un dels caces internacionals destinats a Líbia destrueix un tanc de les forces del coronel libi Muammar al-Gaddafi a la ciutat de Sirte. L'organisme internacional ha anunciat que té 195 aeronaus a la seva disposició i que Suècia, un país que no ha entrat en cap guerra des de fa 200 anys ha enviat vuit avions JAS 39 a la base de Sigonella, a l'illa italiana de Sicília, on l'OTAN té la base aèria de la intervenció a Líbia.

La portaveu de l'OTAN, Oana Lungescu, ha indicat que des que va començar la intervenció, els avions de l'aliança han realitzat 1.325 sortides, 527 en missions d'atacs contra les tropes del règim. A més, la portaveu ha dit que hi ha 19 vaixells que patrullen per les costes de Líbia per fer complir l'embargament d'armes ordenat per l'ONU.

stats