Especials 22/06/2012

L'euro per recepta i el duel Espanya-França: el dia que ens espera

La implantació de la nova taxa a les farmàcies catalanes i el duel futbolístic entre Espanya i França centraran l'actualitat en les hores anteriors a la revetlla

Ara
1 min
La farmacèutica Susanna Boada preveu que dissabte es formin cues de clients a la farmàcia ja que haurà d'explicar un per un perquè s'encareix el preu.

Barcelona1. L'euro per recepta. Aquest dissabte entra en vigor l'euro per recepta, que genera malestar als farmacèutics i inquietud als ciutadans. De pagar la taxa n'estan exempts 127.000 catalans. Per no perjudicar els malalts crònics, que són els que més medicaments consumeixen, s'ha establert un topall màxim de 61 euros anuals i, de mitjana, es preveu que els ciutadans pagaran 13 euros anuals.

2. Duel Espanya-França. Espanya i França buscaran un lloc a les semifinals de l'Eurocopa (20.45 h / Telecinco) a Donetsk. Qui guanyi aquest duel entre dues seleccions, que han rebut crítiques els darrers dies, es veurà les cares amb Portugal.

3. Obrint pas per la revetlla. El Festival de Porta Ferrada dispararà el tret de sortida amb el concert de revetlla d'Obrint pas (gratuït). Els de Xavi Sarrià actuaran a Sant Feliu de Guíxols a les 12 de la nit. El concert inaugural del certamen, però, serà el 29 de juny amb el concert de Ros Marbà amb la Simfònica del Vallès amb un 'Concert desconcertant'

stats