LÍBIA
Especials 23/03/2011

L'exèrcit dels EUA admet que ha atacat els rebels que intentaven ajudar un dels pilots accidentats

Un portaveu militar nord-americà rectifica després de negar les informacions que apuntaven a sis civils ferits pels atacs de dos helicòpters a prop de Bengasi

Redacció
1 min
El caça de l'exèrcit dels EUA estavellat a 40 quilòmetres de Bengasi.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Un portaveu de l'exèrcit dels Estats Units, que desenvolupa operacions militars de la coalició internacional a Líbia, ha assegurat que dos helicòpter militar va llançar dues bombes a prop del lloc on va arribar en paracaigudes un dels pilots del caça F-15 que va tenir problemes mecànics i es va estavellar en territori de les forces rebels. El capità Richard Ulsh rectifica així les paraules inicials que no s'havia ferit cap civil en aquest incident, després de les informacions que apuntaven que un helicòpter nord-americà va ferir sis civils a prop de Bengasi.

Ulsh havia negat inicialment aquestes informacions, però al final ha admès que dos Harriers havien llançat dues bombes per defensar el pilot d'uns vehicles armats. “Els pilots [dels helicòpters] van obtenir el permís per atacar perquè pensaven que el nostre pilot estava en perill”, ha assegurat Ulsh.

stats