La Manifestació
Especials 11/09/2012

Què diu la premsa espanyola de la manifestació?

'Abc' destaca que un grup d'encaputxats "crema la bandera d'Espanya durant la celebració de la Diada". 'El País' remarca que "l'independentisme català aconsegueix la seva demostració de força més gran". 'La Razón' ressalta la rivalitat entre dos dels 'hashtags' de la jornada, #CataluñaEsEspaña i #freedomforCatalonia

Ara
1 min

Barcelona1. El diari 'Abc' encapçala la informació sobre la manifestació destacant que un grup d'encaputxats crema la bandera d'Espanya durant la celebració de la Diada". A continuació, la segona notícia ressalta que la "manifestació independentista aconsegueix col·lapsar el centre de Barcelona" i que a la capçalera hi havia una "elevada presència institucional".

2. 'El País' titula: "L'independentisme català aconsegueix la seva demostració de força més gran", i a continuació explica que "centenars de milers de persones secunden la protesta sobiranista més important dels últims anys".

3. 'El Mundo', a més de remarcar que "la marea independentista" ha col·lapsat la capital catalana, explica les diverses xifres d'assistència: "Els Mossos parlen d'un milió i mig d'assistents; la Policia i la Guàrdia Civil rebaixen la xifra fins a 600.000 i els organitzadors parlen de dos milions".

4. 'La Razón' ressalta la rivalitat entre dos dels 'hashtags' de la jornada, #CataluñaEsEspaña i #freedomforCatalonia, que la Diputació de Lleida "despenja la bandera espanyola de la seu" i que "nou dels onze consellers del govern" hi han participat.

5. 'Público', que titula la notícia amb 'Un milió i mig d'independentistes', esmenta que la manifestació amb el lema "Catalunya, nou estat d'Europa" ha "sigut la més multitudinària que mai ha viscut Barcelona".

stats