Especials 26/05/2012

Manifestació contra el racisme a Vic i el Barça celebra la Copa al Camp Nou: el dia que ens espera

Bankia, davant d'analistes i inversors. L'Aplec del Caragol de Lleida atrau la visita dels polítics catalans

Ara
1 min
Els jugadors del Barça han vestit la Copa amb la samarreta d'Abidal / FÉLIX ORDÓÑEZ / REUTERS

BarcelonaEl dia que ens espera, en 5 previsions. Aquest dissabte serà notícia:

1. Protesta contra el racisme a Vic. Més de 120 entitats de Catalunya participaran aquesta a Vic en una protesta contra el racisme. S'ha promogut a les xarxes socials amb l'etiqueta #26MaigVic. Els organitzadors han muntat un servei de seguretat que impedirà que la comitiva protesti davant de casa de Josep Anglada, president de Plataforma per Catalunya (PxC).

2. Bankia, següent assalt. Bankia presenta a analistes i inversors el seu pla de recapitalització, després d'haver demanat a l'Estat 19.000 milions d'ajut públic i haver admès unes pèrdues de 2.979 milions l'any 2011.

3. Política a l'Aplec del Caragol. El focus polític es trasllada a Lleida. S'hi fa l'Aplec del Caragol, i el visitaran el líder de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, el portaveu del grup del PP al Parlament, Enric Millo, i la portaveu d'ICV al Congrés, Laia Ortiz.

4. Eurovisió: la nit de les sis àvies russes. Final del festival a la capital de l'Azerbaidjan, Bakú. La representant de Suècia, Loreen, és una de les favorites. També tenen possibilitats les sis àvies que representen Rússia. Retransmissió a La 1, amb els comentaris de José María Íñigo.

5. Celebració de la Copa al Camp Nou. Celebració del 14è títol de l'era Guardiola i comiat a l'entrenador. La cerimònia serà a tres quarts de deu de la nit. Les portes de l'estadi s'obriran a dos quarts de vuit.

stats