Especials 01/09/2014

Manresa entra al circuit de curses solidàries Dream Runners

La primera edició de la prova va recaptar fons per Etiòpia i entitats del tercer sector

Cartell de la 1a Dream Runners de Manresa

BarcelonaEn el marc de la seva festa major, Manresa va estrenar dissabte 30 d'agost la primera edició de la cursa solidària Dream Runners a la ciutat. Gairebé 350 corredors van participar a la prova que va aconseguir recollir al voltant dels 3.000 euros que es destinaran al programa de salut materno-infantil que s'està duent a terme a Woldiya (Etiòpia), i també a una causa social local, que comptarà amb la implicació d'entitats del tercer sector de la capital del Bages.

L'atleta berguedà Guillem Fernández Bruch va alçar-se amb la victòria a la cursa en registrar un temps de 33 minuts i 33 segons. El segon classificat va ser Sergi Cinca Morros, qui va completar el circuit en 34 minuts i 10 segons. El tercer lloc va ser per a Jordi Vilà Mora que finalitzar la prova en 35 minuts i 42 segons.

La guanyadora absoluta de la prova en categoria femenina va ser Alba Gallardo Llorens, qui va completar els 10 quilòmetres en 40 minuts i 11 segons. La segona classificada va ser Laia Fernández, que va registrar un temps de 45 minuts i 55 segons. Va completar el podi Jenifer Baeza, qui es va atorgar el tercer lloc amb un temps de 45 minuts i 58 segons.

Dream Runners és una iniciativa social, sense ànim de lucre, que neix en el sí de la fundació IPI-COOPERACIÓ, una ONG creada l'any 2000, que treballa en diversos països africans en els àmbits de la salut i l'educació. Amb l'objectiu de recollir fons per destinar a diferents iniciatives solidàries, Dream Runners va posar en marxa un circuit de curses que es disputen al llarg de l'any en diferents poblacions, com Barcelona, Tona, Les Franqueses del Vallès, Mollet, Puigcerdà, etc.