Festival Grec
Especials 05/07/2011

Marc Martínez porta al Grec l'amor maternofilial de 'Julieta i Romeo'

L'obra es presentarà a Barcelona el proper 7 de juliol i s'interpretarà en castellà, ja que ha comptat amb la col·laboració del Teatro Español de Madrid

Acn
1 min
'Julieta i Romeo', de Marc Martínez

BarcelonaEl clàssic de Shakespeare rebatejat com Julieta & Romeo arriba al Festuvak Grec reinterpretat per Marc Martínez. L'actor i director destaca la "fidelitat a l'original, anant a l'arrel" perquè "Shakespeare és poesia i passió" i que "s'ha defugit la "modernitat i els aspectes formals".

L'emplaçament de la presentació, al Cementiri del Poblenou, no ha estat casual sinó que ha estat escollit per ser el marc idoni per parlar d'una història d'amor marcada per la violència i la mort. En aquest sentit el director s'ha desmarcat d'altres versions romàntiques i ha posat de relleu el procés de maduració de Romeo al llarg dels tres dies naturals que dura el drama shakespirià.

Marc Martínez ha reconegut la magnitud del repte al que s'enfrontaven però al mateix temps creu que "hi ha moltes coses que encara no s'han explicat". Un d'aquests aspectes és el component social, el món popular que encarnen personatges com la dida i el pare Lorenzo i la noblesa, representada per Paris.

El nou projecte de PLATEASOCIAL, interpretada per un planter molt jove d'actors, es podrà veure des del 7 fins al 31 de juliol al Teatre Coliseum.

stats