Especials 03/06/2012

Esquerra Unida creu que l'Eurovegas convertiria Castelló "en el prostíbul d'Europa"

La diputada Marina Albiol critica l'anunci de Marina d'Or d'optar a ser seu del complex d'oci perquè significa "seguir apostant per un model fracassat"

Ara
1 min

ValènciaLa diputada d'Esquerra Unida del País Valencià, Marina Albiol, ha criticat la intenció d'acollir l'Eurovegas al PAI de Marina d'Or Golf. Si finalment es confirmés que el complex d'oci que té projectat per a Espanya Sheldon Andelson s'ubiqués als termes municipals d'Orpesa i Cabanes, Albiol creu que convertiria "Castelló en el prostíbul d'Europa".

La formació d'esquerres creu que aquest tipus d'iniciatives són "una sortida absolutament desesperada a la crisi" que poc té a veure amb "un model turístic de qualitat pel qual hauríem d'apostar". De fet, Albiol també ha mostrar el seu rebuig a l'Eurovegas perquè "és un projecte que potenciarà fins i tot patologies socials com la ludopatia".

La parlamentària de Castelló ha assenyalat que resulta una greu errada "continuar apostant per un model fracassat" que, a més, "no crearà llocs de treball estables i de qualitat". Així, des d'Esquerra Unida, ha recordat Albiol, "critiquem el suport dels poders públics a una iniciativa privada que suposa convertir-se en un monumental prostíbul".

El president de l'empresa Marina d'Or, Jesús Ger, va fer públic ahir la intenció del complex hoteler situat a Orpesa d'acollir la ciutat del joc Eurovegas. Segons el propi president del grup empresarial, el gran avantatge del seu projecte és que tenen 18 milions de metres quadrats de sòl urbanitzable "preparats per a construir demà passat". La Generalitat valenciana també té la intenció de donar suport a aquest projecte.

stats