Publicitat
Publicitat

Mayor Oreja: El comunicat és el resultat de les "concessions" del govern espanyol a ETA

L'eurodiputat del PP considera que el futur de la banda està lligat a "l'apropiació de les institucions basques a través de Bildu"

L'eurodiputat del PP Jaime Mayor Oreja considera que el comunicat d'ETA és la contrapartida de la banda terrorista a un govern del qual ha rebut "importants concessions", i assegura que l'anunci de la banda té “aparença de final, sense final definitiu”. Ho ha dit en declaracions a la Cope, recollides per Efe, en les quals el també exministre de l'Interior ha subratllat que el més important per ETA és el resultat de les pròximes eleccions espanyoles: en funció d'aquest resultat “donarà una cosa o una altra”.

Mayor Oreja ha insistit que el comunicat és "simplement la culminació d'un projecte negociat" entre la banda terrorista i el govern espanyol, i ha recordat que ETA va ser legalitzada en un moment decisiu com les eleccions municipals, i "ara és deutora d'un govern que, a més, li ha regalat la Conferència de Pau".

Segons l'eurodiputat del PP, el que serà determinant és "saber el resultat d'ETA en les pròximes eleccions", ja que el seu futur estarà determinat "per l'apropiació de les institucions basques, a través de Bildu".

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT