Natació
Especials 30/07/2013

Melanie Costa passa ronda als 200 lliures i Marc Sánchez cau als 800

La mallorquina, medalla de plata als 400 lliures, també ha aconseguit batre el rècord d'Espanya a les preliminars

Martí Molina
1 min

BarcelonaMelanie Costa continua en forma i aquest dimarts s'ha classificat per a les semifinals dels 200 lliures, establint, a més, un nou rècord d'Espanya de l'especialitat. En canvi, Marc Sánchez s'ha quedat fora de la final dels 800 lliures.

Costa, que ja va penjar-se la plata en el primer dia de competició als 400 metres lliures, ha tornat a demostrar que troba en un estat de forma extraordinari i ha aconseguit el bitllet per a les semifinals dels 200 lliures –que es disputen a la tarda.

La mallorquina també s'ha convertit en la plusmarquista estatal de la prova, gràcies al temps d'1:57,01 –mig segon millor que l'anterior registre, que estava en possessió de Mireia Belmonte–. Costa s'ha imposat a la seva sèrie i ha obtingut el sisè millor temps absolut.

Marc Sánchez, eliminat

En canvi, qui no ha pogut passar ronda és el sabadellenc Marc Sánchez, que ha quedat fora de la final dels 800 metres lliures amb el quinzè temps (7:57.64). En el seu debut en un Mundial, ha quedat setè de la sèrie i quinzè absolut, a cinc segons del tall.

stats