Especials 21/06/2012

Merkel fa avançar la trobada de líders europeus a Roma per poder assistir al partit Alemanya-Grècia

La trobada a quatre entre la cancellera, Monti, Hollande i Rajoy es va avançar dues hores per fer possible el viatge de Merkel a Gdansk. No havia assistit a cap partit d'Eurocopa per oposició al govern ucraïnès

Efe
1 min
Angela Merkel és la líder que més ha rebutjat els eurobons / EFE

BerlínLa cancellera alemanya, Angela Merkel, assistirà aquest divendres a la ciutat polonesa de Gdansk per presenciar la trobada de quarts de final de l'Eurocopa 2012 de futbol entre la selecció del seu país i Grècia.

La cancellera volarà a la ciutat portuària polonesa directament des de Roma, on participarà en una reunió amb diversos caps de govern europeus, segons va anunciar aquest dimecres el seu viceportaveu, Georg Streiter.

Trobada amb Samaràs a la llotja?

Merkel serà a la llotja de l'Arena Gdansk convidada pel primer ministre polonès, Donald Tusk, i no es descarta que es reuneixi allà mateix amb el possible nou primer ministre grec, el conservador Andonis Samaràs.

La cancellera alemanya assistirà per primer cop des del començament del torneig a un partit de l'onze alemany, després de renunciar a fer-ho en els tres partits anteriors, tots ells celebrats a Ucraïna, per la seva postura crítica cap al govern de Kíev.

Streiter va assenyalar que el viatge de Merkel a Gdansk es va fer possible per l'avançament en dues hores de la cita convocada a Roma pel primer ministre italià, Mario Monti, i a la qual assistiran també el president francès, François Hollande, i el cap del govern espanyol, Mariano Rajoy.

stats