Especials 01/12/2014

Més de 2.000 atletes se citen a la Mitja Marató de Tarragona

Otmane Btaimi i Maria Vasco es proclamen vencedors de la prova

Imatge de la cursa disputada el 2013 / Jordi Sanvisens/MitjaTarragona.cat

BarcelonaEl corredor marroquí Otmane Btaimi i l’atleta olímpica Maria Vasco Gallardo es van convertir diumenge 30 de novembre en els guanyadors de la Mitja Marató de Tarragona. Amb una climatologia d’allò més adversa, més de 2.000 valents atletes van participar a la Mitja Marató de Tarragona i a la cursa dels 10 quilòmetres.

Amb un temps d’1 hora, 10 minuts i 21 segons, Otmane Btaimi va repetir la victòria aconseguida en l’edició de 2013. La segona posició va ser per a Gerard Garrote Sayo, que va registrar un temps d’1 hora, 14 minuts i 6 segons. El tercer lloc se’l va adjudicar Eduard Queralt Raduà, amb un temps d’1 hora, 14 minuts i 36 segons.

En categoria femenina, la guanyadora va ser Maria Vasco Gallardo, l’atleta especialista en marxa atlètica i medalla de bronze als Jocs Olímpics de Sidney en els 20 quilòmetres de marxa. A la Mitja Marató de Tarragona va registrar un temps d’1 hora, 24 minuts i 21 segons. Gemma Colomé Estrada va ser la segona classificada de la prova amb un temps d’1 hora, 26 minuts i 40 segons, mentre que el tercer lloc al podi va ser per a la guanyadora de la Mitja Marató de l’any passat, Anahí Herrera Servín, qui va registrar un temps d’1 hora, 27 minuts i 25 segons.

En la cursa de 10 quilòmetres, que es disputava per segon any consecutiu, i en categoria masculina, els atletes que van pujar al podi van ser Naoufal Erraoui (32 minuts i 55 segons), Jaume Domingo Soler (33 minuts i 16 segons) i Sergi Hidalgo Bladé (34 minuts i 10 segons). En categoria femenina, les tres primeres classificades van ser Marta Camps Galí (39 minuts i 59 segons), Alícia Bergada Tortajada (40 minuts i 8 segons) i Ana Martínez Pasqual (41 minuts i 11 segons).