Especials 24/09/2014

Més de 3.000 atletes participen a la Travessa Matagalls-Montserrat

Emmarcada en els actes del Tricentenari, la prova ha celebrat la 35a edició

Matagalls-Montserrat

BarcelonaEl passat dissabte, 22 de setembre, va tenir lloc la 35a edició de la Travessa Matagalls-Montserrat, enmarcada aquest any dins els actes del Tricentenari.

El tret de sortida es va donar des de Collformic, entre les 16 hores i les 18 hores, quan van sortir els últims participants: un total de 3.051 atletes aventurers que van comptar amb 24 hores per recórrer els 85 quilòmetres que separen el peu del Matagalls del Monestir de Montserrat.

Van ser 2.428 els participants que van completar la travessa que es va donar per acabada la tarda del diumenge. L'atleta Josep Maria Rey Carreras va ser el primer en travessar la línia de meta, en completar l'itinerari en només 9 hores, 40 minuts i 47 segons. En categoria femenina, la primera en arribar al Monestir de Montserrat va ser Montse Hernández Simon, en registrar un temps d'11 hores, 59 minuts i 22 segons.

La curiositat de la jornada la va posar un participant de renom: Miquel Calçada, Comissari dels actes del Tricentenari, que també va participar a la travessa i va arribar a Montserrat cap al migdia de diumenge. Calçada va realitzar la prova en un temps de 20 hores, 3 minuts i 27 segons.