Futbol
Especials 11/08/2012

La selecció de Mèxic deixa el Brasil de Neymar sense l'or olímpic (2-1)

Dos gols de Peralta, un als trenta segons de joc i el segon a quinze minuts del final, han donat el triomf al combinat que dirigeix Luis Fernando Tena. El gol de Hulk sobre el temps afegit ha arribat massa tard

El mexicà Peralta ha obert el marcador contra el Brasil als trenta segons de joc

BarcelonaLa 'canarinha', una de les grans favorites a penjar-se la medalla d'or, ha caigut derrotada contra Mèxic (2-1) a la final disputada aquest dissabte a l'estadi de Wembley. Dos gols de Peralta, un als trenta segons de joc i el segon a quinze minuts del final, han donat el triomf al combinat que dirigeix Luis Fernando Tena, que es converteix en la campiona olímpica. Hulk ha retallat diferències al temps afegit, però el Brasil no ha tingut temps de remuntar.

No s'havien jugat ni trenta segons quan Peralta ha aprofitat una errada defensiva del Brasil per avançar la seva selecció amb un potent xut. L'1-0 ha donat ales als mexicans, còmodament instal·lats sobre el terreny de joc i frenant els intents de combinació ofensiva d'un equip brasiler tou en la finalització. Ni Leandro, ni Neymar han trobat la manera de batre el porter Corona. Els mexicans, en canvi, eren molt perillosos en cada sortida al contraatac.

A la represa, el partit ha seguit amb el mateix guió fins que Peralta, que havia estavellat una xilena al travesser, ha encarrilat el triomf mexicà, amb un gran gol de cap que significava el 2-0 al minut 74. El Brasil ha hagut de fer un últim pas endavant per intentar capgirar el marcador. Hulk, sobre el temps afegit, ha pogut retallar diferències però el 2-1 ha arribat massa tard. El migcampista Oscar, de cap, ha tingut una última ocasió per provocar la pròrroga, però el seu remat ha marxat per sobre del travesser, condemnant la 'canarinha' a conformar-se amb la plata.