Especials 25/06/2012

Adelson ajorna la decisió sobre Eurovegas fins al setembre

El director executiu de Las Vegas Sands, Michael Leven, admet la "possibilitat" que al final no es triï ni Barcelona ni Madrid. La delegació nord-americana ha visitat els terrenys del delta del Llobregat. La primera fase del projecte permetria crear 30.000 llocs de treball

Joan Serra
1 min
Els representants de Las Vegas Sands, arribant al Palau de Pedralbes. / ALBERT BALANZÀ

BarcelonaEl director executiu de Las Vegas Sands Corporation, Michael Leven, ha afirmat que la decisió sobre la ubicació del complex Eurovegas es prendrà "a principis de setembre". Leven ha comparegut aquest dilluns a la tarda per oferir les primeres sensacions de la companyia després de la visita als terrenys del delta del Llobregat.

La mà dreta de Sheldon Adelson, cap de la comitiva nord-americana, ha detallat que no hi ha encara cap ciutat favorita, en referència a la competició entre Barcelona i Madrid. Segons Leven, la decisió és "molt difícil" i ara mateix encara és "al 50%". De fet, ha apuntat que hi ha la possibilitat que, al final, cap de les dues opcions sigui escollida. "És una possibilitat", ha comentat el número dos d'Adelson.

"Això no és un partit de futbol", ha afirmat Leven per aclarir que la decisió no està presa.

30.000 llocs de treball

En una concorreguda roda de premsa a l'hotel Arts de Barcelona, Leven ha explicat que si la primera fase del projecte es concreta en un ressort de 6.000 places d'hotel generaria 15.000 els llocs de treball per construir-lo i, després, 15.000 llocs més per treballar-hi. Ha assenyalat que l'ocupació que crearà Eurovegas serà "de qualitat" i ha concretat també que l'espai dedicat al joc no superarà el 5% de la superfície del complex.

Els màxims representants de la companyia han exposat que el govern espanyol no ha pres partit per cap de les dues candidatures i que Eurovegas és només un nom de treball.

stats