Natació
Especials 04/08/2013

Mireia Belmonte: "He patit molt però també he gaudit molt"

La nedadora badalonina ha fet una valoració molt positiva del Mundial, que tanca amb tres medalles: una de bronze i dues de plata

Martí Molina
1 min

BarcelonaMireia Belmonte ha assegurat just després de guanyar la medalla de plata a la final dels 400 metres estils que havia "patit molt" però també "gaudit molt" de la prova, l'última en la qual participava en aquest Mundial de natació de Barcelona.

"He patit molt i he gaudit molt. He sortit que gairebé no podia caminar; el ritme era molt alt", comentava. Sobre la cursa, Belmonte ha explicat que ha anat segons preveia. "Sabia que la Katinka Hosszu [guanyadora] sortiria molt forta en papallona i que jo havia de mirar de no quedar-me gaire enrere i ho he aconseguit".

Belmonte ha tingut un lleu problema d'angines al matí, que ha pogut solucionar a temps abans de disputar la darrera final. "El cansament anava sortint del cos perquè quan no pares no passa res, però quan pares un dia el cos es relaxa molt i es desconnecta. I això em va passar ahir, quan vaig estar 24 hores sense competir".

Acabat el Mundial, la nedadora badalonina fa una "valoració molt bona" del seu pas pel torneig de 'casa'. "He fet sis finals, tres medalles, un bronze i dues plates, i una és quasi un or. Estic molt contenta", ha conclòs.

stats