NATACIÓ
Especials 28/07/2013

Mireia Belmonte passa a les semifinals de 200 estils però queda fora de la final dels 400 metres lliure

La mallorquina Melanie Costa passa a la final dels 400 metres lliure. Judith Ignacio es queda a un pas de classificar-se per als 100 metres papallona

Ara
1 min

BarcelonaAquest diumenge han començat les proves de natació del Mundial de Natació de Barcelona. La badalonina Mireia Belmonte ha iniciat la seva participació –prendrà part en sis proves– amb la classificació per a la semifinal dels 200 metres estils després d'acabar tercera la seva sèrie i aconseguir el vuitè millor temps en total.

Belmonte, però, ha quedat fora de la final dels 400 metres lliure. En aquesta prova, Belmonte ha quedat eliminada per tan sols una dècima, mentre que la mallorquina Melanie Costa s'ha classificat per a la final i ha superat el rècord d'Espanya de la modalitat amb un temps de 4:04.20.

Aquest diumenge al matí també s'han disputat les sèries dels 100 metres papallona amb la participació de Judith Ignacio. Tot i aconseguir el rècord d'Espanya, Ignacio no s'ha classificat tot i haver nedat el desempat amb la japonesa Hoshi.

stats