Publicitat
Publicitat

JOCS OLÍMPICS

Mirea Belmonte: "No m'ho crec encara. He nedat com una bala"

La nedadora badalonina ha dedicat l'èxit als seus amics, familiars i companys del CN Sabadell

Visiblement emocionada, la badalonina ha parlat poc després de penjar-se la medalla de plata admetent que "no m'he crec encara. He nedat com una bala, molt bé. Val la pena tot l'esforç fet". La nedadora del CN Sabadell va recordar que "aquesta medalla no és només meva, és de tota la gent que m'ajuda. L'hauria de repartir en molts trossets".

Belmonte ha dedicat concretament la medalla a la seva família, amb la que ha parlat pocs minuts després de l'èxit, amics i companys de feina del Club Natació Sabadell.

Sobre la cursa, Belmonte ha comentat que "aquests dies a Londres m'han servit per entrar en competició i perdre aquesta por tan gran que tenia de nedar . Abans de l'escalfament estava com un flam . Estava nerviosa...però . Eren nervis bons . El dia de la final de 400 estils vaig estar massa relaxada, potser. En els últims cinquanta metres m'he vist primera i he pensat . He de d'apretar perquè la xinesa em passa "

Belmonte ha afegit que "aquesta medalla m'allibera . Quan l'has guanyat no saps com reaccionar . La veritat és que em va costar entrar en competició . L'hi dec tot al meu entrenador , a la meva família i als meus amics . Sabia que havia de fer alguna cosa gran i per fi ha sortit. Aquest any ho he passat molt malament entrenant i també ho he passat molt bé , hi ha hagut moments molt bonics , he cuidat molt la preparació i m'he divertit molt. Ha estat un any amb èpoques bones i dolentes i ara estic molt agraïda ". Al final, la catalana ha recordat que encara li queda participar als 800 lliures, una prova on té opcions de repetir medalla: "Espero arribar forta".

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT