Especials 02/12/2013

La Mitja Marató Ciutat de Mataró celebra la 16ena edició

David Martínez s'endú la victòria en la categoria masculina i Hasna Bahom en la femenina

Imatge de l'arribada de la 16ena Mitja Marató Ciutat de Mataró / Xavi Gracia

BarcelonaLa Mitja Marató Ciutat de Mataró ha celebrat aquest diumenge, 1 de desembre, la seva 16ena edició. La prova va reunir un total de 2.500 corredors -2.173 dels quals va completar la cursa- i va acabar amb la victòria de David Martínez i Hasna Bahom -en les categories masculina i femenina, respectivament-.

La jornada també va comptar amb la 20ena Marató Escolar, la cursa de la categoria "handbike", que va acabar guanyant José Luis García Guerrero, i la de disminució visual, que va donar la victòria a Jaume Bajo Lea.

La cursa forma part del Gran Premi Diputació de Barcelona, un conjunt de mitges maratons que va començar el 8 de setembre amb la 8a Mitja Marató Ciutat de Sabadell i que acaba el 9 de març de 2014 a Montornès del Vallès.

Cursa solidària

A part d'esportiva, la Mitja Marató també va ser solidària, en favor de la integració social i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual. A més, la cursa va col·laborar amb la campanya 'Tras la marca' d'Intermón Oxfam, que treballa perquè les marques d'alimentació i beguda més grans del món prenguin mesures per un sistema alimentari just.