Especials 05/02/2012

11.000 corredors en marxa a la Mitja Marató de Granollers

Els 3,5 graus de temperatura no han espantat els participants, que han omplert els carrers dels voltants de l'avinguda Sant Esteve, d'on ha sortit la Mitja de Granollers després d'un minut de silenci en record de Jordi Vinardell i de les persones que lluiten ontra el càncer

Vicenç Moliné
1 min
El blau, protagonista de la Mitja de Granollers

GranollersLa Mitja Marató de Granollers ha començat amb el tret a l'aire de l'alcalde de Granollers, que ha donat la senyal de sortida als més de 11.000 corredors que enguany participen en la cursa. Tot i la temperatura de 3,5 graus, entre corredors, familiars i amics s'han omplert els carrers al voltant de l'avinguda Sant Esteve, on aquest any s'ha situat la sortida. La multitud de corredors que fins fa uns moments estava estirant per i escalfant pels carrers dels voltants ja han començat els 21 kilòmetres que els falten per arribar a la meta.

Abans de la sortida, però, s'ha guardat un minut de silenci en record d'en Jordi Vinardell i de totes les persones que lluiten contra el càncer. L'homentge no s'ha limitat a la sortida de la cursa ja que molta gent porta la samarreta solidària de color blau, color predominant avui a Granollers. L'Associació d'Amics d'en Jordi Vinardell n'ha venut prop de 4.000 i a les 9:30 ha organitzat una fotografia de grup per immortalitzar tots els que la portaven.

stats