Publicitat
Publicitat

Egipte

Mubàrak, en estat greu a l'hospital de la presó del Caire on compleix comdemna

L'expresident egipci està en estat greu a l'hospital de la presó de Tora, al sud del Caire, on va ingressar el 2 de juny després de ser sentenciat per un tribunal a cadena perpètua

Segons l'agència de notícies estatal egípcia , Mena , que cita una font dels serveis de seguretat , Mubàrak ha rebut aquest diumenge la visita de la seva esposa , Suzanne , i els seus dos nores , Jadiga i Heidi , a la Unitat de Cures Intensives del centre mèdic de Tora .

Aquesta font ha destacat que l'exmandatari no es pot moure per rebre les seves visites a la sala del presidi reservada per a aquest fi .

No obstant això , la seva dona i les seves dues nores han pogut veure a Mubàrak després d'obtenir el permís de la fiscalia del Tribunal d'Apel·lació de la capital
.

L'agència Mena ha
recordat que ahir a la nit alguns mitjans de comunicació per internet informar de la mort de l'expresident egipci , el que va ser desmentit poc després per fonts oficials .

Mubarak corre el risc de patir una embòlia a causa del deteriorament de la seva salut des del seu ingrés presó , van afirmar ahir fonts d'alt rang a Mena .

Les autoritats no han descartat el trasllat de l'excap d'Estat de l'hospital de Torà al Centre Mèdic Internacional , on va romandre ingressat fins a l'emissió de la seva sentència el passat dia 2 de juny .

Mubàrak va ser condemnat al costat del que fos el seu ministre d'Interior , Habib al Adli , a cadena perpètua per la mort de manifestants durant la revolució que va acabar amb la seva renúncia el 11 de febrer de 2011, després de 18 dies de protestes populars .

L'abril d'aquest any , Mubàrak va ser hospitalitzat en un centre mèdic de Xarm al-Xeikh , després de patir un atac cardíac , just en el mateix dia en què havia estat interrogat i posteriorment detingut .

Amb el començament del seu judici , el 3 d'agost, Mubàrak va ser traslladat de l'hospital de Xarm al-Xeikh , a la vora del mar Roig , al Centre Mèdic Internacional del Caire .

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT