Publicitat
Publicitat

Jocs Olímpics

Mullera: "Estic molt tranquil. Donaré la meva versió dels fets per aclarir-ho tot"

La Federació va tenir constància d'aquests correus a principis de juliol però els serveis jurídics els van descartar perquè van considerar-los "paper mullat"

Àngel Mullera no ha dubtat gens ni mica a pronunciar-se després que aquest dijous el diari 'As' publiqués la seva presumpta implicació en un cas de dopatge amb EPO. L'atleta ha assegurat al seu compte de Twitter que està "molt tranquil" i que donarà la seva "versió dels fets per aclarir-ho tot".

"Respecte a la notícia apareguda sobre mi que em relaciona amb l'oferiment d'un pla de dopatge, vull dir-vos que estic molt tranquil i que després de parlar amb els organismes i autoritats competents donaré la meva versió dels fets per aclarir-ho tot sobre el tema".

La Federació Espanyola d'Atletisme va conèixer a primers d'any, per mitjà d'una denúncia anònima, aquests correus, però els serveis jurídics els consideren "paper mullat".

"A primers d'any vam rebre un correu electrònic anònim que denunciava el cas. L'assumpte es va posar en mans de l'assessoria jurídica, igual que va fer el Consell Superior d'Esports, i en ambdós casos van considerar que no hi havia manera d'utilitzar aquest material a efectes disciplinaris", han explicat fonts de la Federació a l'agència Efe.

D'altra banda, l'atleta ha assegurat que des de la Federació "confien" en ell, ja que ha passat tots els controls i no està immers en cap cas de dopatge. En declaracions a Catalunya Ràdio, ha afegit: "Han contactat amb mi. M'explicaven coses però no he acceptat res". I ha acabat demanant: "Que em deixin en pau".

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT