ARA ENS EN SORTIM
Especials 01/07/2012

"No saps la força que tens fins que la vida et posa a prova"

Les germanes Saumell, la Gemma i la Neus, es van quedar soles amb dos fills petits cadascuna. Van perdre la feina i a la Neus li van diagnosticar una leucèmia. Un per un han superat tots els obstacles. I ara fa poc més d'un any van decidir arriscar i muntar una empresa pròpia

Lara Bonilla
1 min

BarcelonaBUSQUEM GENT QUE SE'N SURT. EXPLICA'NS CASOS QUE CONEGUIS

o bé

FES-NOS ARRIBAR IDEES PER AFRONTAR CRISIS I ENTREBANCS

A la Gemma i la Neus Saumell, la vida les ha posat a prova moltes vegades. D'un dia per l'altre, la crisi les va deixar al carrer. La Gemma, mare de dos nens de 5 i 9 anys, s'estava separant quan a la Neus, amb dos bessons de 7 anys que ha criat ella sola -el pare va marxar quan els nadons tenien tres mesos- li diagnosticaven una leucèmia. Era el 16 de desembre del 2009. "Em vaig quedar en estat de xoc", reconeix la Neus.

Emprenedores sense ajudes

Superat aquest obstacle, i quan estaven a l'atur, van decidir muntar una empresa de maquinària per a arts gràfiques. Van arriscar i van optar per invertir-hi tot el que tenien: energies i estalvis. Però lamenten la falta d'ajuda de les entitats financeres i de les administracions. "Ens diuen que els emprenedors hem de tirar endavant el país però cal més suport".

Pots llegir l'article complet a l'ARA PREMIUM.

stats