Especials 22/10/2012

Obama i Romney lluiten pel vot llatí en tres estats decisius

Florida, un d'aquests estats en disputa, acull aquest dilluns l'últim debat presidencial. Els candidats busquen trencar l'empat que els donen les enquestes.

Adam Nagourney i Fernanda Santos
1 min
Obama i Romney en el segon debat presidencial / REUTERS

The New York TimesVoluntaris per la campanya del president, Barack Obama, han inundat els salons de manicura propietat de llatins de Las Vegas, a la recerca de votants potencials mentre seuen captius en una cadira. A Colorado, partidaris de Mitt Romney recluten llatins propietaris de petits negocis per arribar a altres empresaris receptius al missatge econòmic republicà.

Obama i els seus han gastat gairebé el doble que els republicans en anuncis en televisions hispanes en tres dels estats més disputats -Colorado, Florida i Nevada-, inclòs un anunci en què Obama fa una crida personal per demanar el suport dels votants, parlant íntegrament en espanyol.

Tot i que l'estratègia dels dos candidats divergeixen, les dues campanyes han determinat que els llatins són claus en aquests tres estats. Florida serà avui, a més, l'escenari del tercer i últim debat entre Obama i Romney.

Podeu llegir aquest reportatge de New York Times a l'ARA PREMIUM.

stats