Especials 25/11/2013

Otmane Btaimi bat el rècord de la CX Mitja Marató Ciutat de Tarragona

L'atleta marroquí completa la cursa amb un temps de 1:04:22. Mireia Sosa guanya en la categoria femenina.

Imatge de l'arribada del guanyador de la 22ena CX MItja Marató Ciutat de Tarragona, Otmane Btaimi / Diari de Tarragona

BarcelonaLa 22ena edició de la CX Mitja Marató Ciutat de Tarragona, que es va celebrar aquest diumenge, 24 de novembre, va reunir un total de 2.803 participants i va acabar amb la victòria d'Otame Btaimi. El corredor marroquí, que es feia amb el seu segon triomf consecutiu a la prova, va batre el rècord de temps de la cursa amb una marca de 1:04:22. La superioritat de Btaimi al llarg de la cursa va ser tal, que va superar en més de cinc minuts al segon classificat, Albert Moreno.

En la categoria femenina, Mireia Sosa, que feia tan sols 9 mesos que acabava de ser mare es va endur la victòria amb un temps de 1:21:38. El segon lloc va ser per Cesarela Pasa (1:22:43). Pel que fa a la cursa de 10K, la victòria en la categoria masculina va ser per a Paul Sie, i en la femenina per a Marta Camps.

La jornada va transcórrer en un ambient festiu, amb bon temps i els carrers de la ciutat plens de públic que va animar en tot moment als corredors.