Especials 08/09/2012

El PP titlla d'"hipòcrita" que Duran vagi a la manifestació i presumeixi de moderat

Dolors Montserrat retreu al líder d'UDC que presumeixi de "moderat" i participi a la marxa durant la Diada

Efe
1 min

BarcelonaLa vicesecretària d'organització del PPC, Dolors Montserrat, ha titllat d'"hipòcrita" la intenció del líder d'Unió, Josep Antoni Duran, d'acudir a la marxa independentista convocada a Barcelona l'11 de setembre i després presentar-se al Congrés com un "moderat".

En una visita al barri de La Bordeta de Barcelona, Montserrat ha carregat contra Duran per haver-se apuntat a última hora a la marxa per la independència: "La imatge de Duran i els seus consellers darrere d'una pancarta independentista quedarà per sempre".

"No es pot anar a una manifestació clarament independentista i l'endemà presentar-se com a moderat, home d'Estat, dialogant i defensor dels interessos d'Espanya a Europa. Això és ser hipòcrita", ha afirmat Montserrat segons un comunicat del PPC.

Montserrat també ha emplaçat al primer secretari del PSC, Pere Navarro, a "desautoritzar" els càrrecs electes del PSC que vagin a la manifestació.

"Si no ho fa, quedarà demostrat que el PSC és un partit sense rumb que no està legitimat per defensar els interessos dels catalans", ha afegit.

Segons Montserrat, "a la manifestació de l'11 de setembre hi pot anar gent, però en qualsevol cas serà un fracàs per a Catalunya i els catalans, perquè en l'actual situació econòmica la imatge de confrontació que es traslladarà només provocarà inestabilitat".

stats