ERO a RTVV
Especials 16/07/2012

El PP considera que els treballadors de RTVV han coartat el dret a la informació dels ciutadans

La secretària de comunicació del partit al País Valencià titlla de "violència al més pur estil feixista" les protestes dels empleats contra l'ERO

Efe
2 min

ValènciaLa secretària de comunicació del Partit Popular valencià, Alicia de Miguel, ha denunciat aquest dilluns que "l'assalt dels sindicalistes" a Radiotelevisió Valenciana (RTVV) ha impedit el dret a la informació dels ciutadans. De Miguel s'ha referit així en un comunicat a la irrupció aquest migdia al plató d'informatius de Canal 9 de treballadors de RTVV per protestar contra l'ERO presentat per l'empresa, que afectarà com a màxim 1.295 empleats.

Segons De Miguel, l'acció dels treballadors, que ha impedit l'emissió de l'informatiu de les 14.00, "suposa un atropellament a les llibertats, el servei públic i el dret dels ciutadans a estar informats". A més, ha acusat el comitè d'empresa d'actuar "contra els drets i les llibertats dels ciutadans", i ha assegurat que els seus integrants són "els que menys tenen a perdre perquè saben que tenen els seus llocs de treball assegurats". "Per més que ho pretenguin, no podran fer callar la veu de la informació –ha afegit–. El que han de fer els sindicats és defensar els treballadors allà on correspon, que és a les negociacions que s'obren ara entre el comitè i la direcció de l'ens".

La dirigent popular considera que "la violència no té cabuda en un estat de dret", i lamenta que "les imatges que s'han vist avui són més pròpies d'altres temps, ja que suposen un ús de la violència al més pur estil feixista". De Miguel ha afirmat també que el PP és plenament conscient de la situació "tan complicada" que viu Espanya, i per això ha fet una crida a la responsabilitat per "poder afrontar entre tots aquest moment tan delicat".

"Accions com la que per desgràcia avui hem presenciat a través de la televisió deixen molt clar per què els grups de l'oposició no van voler arribar a un acord sobre la nova llei, especialment el grup socialista –ha subratllat–. En moments com l'actual cal saber posar els interessos dels valencians per davants dels polítics".

stats