França
Especials 30/04/2012

El Partit Socialista i l'UMP francesos, cara a cara també a casa nostra

Són les cares de l'UMP de Nicolas Sarkozy i del Partit Socialista de François Hollande a casa nostra. Arnaud Leroy i Laurence Sailliet es disputaran un seient a l'Assemblea General al mes de juny entre els francesos residents a la península Ibèrica i Mònaco

Marc Vidal
1 min
Un Sarkozy euroescèptic
 Carrega contra la immigració

BarcelonaEl proper cap de setmana està en joc la presidència de la república francesa, però ben aviat hi tornarà a haver eleccions a l'Assemblea General, la cambra legislativa del país. Entrevistem els candidats dels dos partits francesos principals a les eleccions legislatives a la circumscripció de la península Ibèrica i Mònaco.

Arnaud Leroy, candidat del Partit Socialista, afirma que "el neoliberalisme ens ha portat a l'abisme" i que a França, malgrat l'auge de la ultradreta, "no hi ha 6,5 milions de xenòfobs, n'hi ha 4,5 d'angoixats".

Per la seva banda, Laurence Sailliet, candidata de l'UMP, assegura que "amb Nicolas Sarkozy, França ha resistit [la crisi] més bé que altres països, i emfatitza que "per sortir de la crisi és essencial el creixement".

Podeu llegir les entrevistes a l'Ara Premium.

stats