La Marató de TV3
Especials 18/12/2011

Pau Morraja, 13 anys, trasplantat de fetge: "Un trasplantament és una cosa molt bèstia"

Després d'haver estat trasplantat als 4 i als 6 anys, el Pau reflexiona sobre tot el que ha viscut: "Sóc com sóc per tot el que m'ha passat"

Albert Castellví
1 min
Pau Morraja

BarcelonaTot i tenir només 13 anys, Pau Morraja ha demostrat una gran maduresa quan ha explicat a La Marató que és trasplantat de fetge. Segons ha explicat, l'han trasplantat dues vegades, als 4 i als 6 anys, perquè el primer trasplantament va donar alguns problemes. "A mi m'ha fet una persona lluitadora. Un trasplantament és una cosa molt bèstia, és modificar el teu cos, agafar una peça del teu cos i posar-ne una altra", ha reflexionat, i ha afegit: "Psicològicament, sobretot si ets un bebè com jo era, t'afecta molt. Jo sóc com sóc per tot el que m'ha passat".

El Pau assegura que ara mateix pot viure pràcticament sense limitacions, però admet que els seus amics el veuen "més delicat", i que "sempre havia volgut sortir" a La Marató per explicar la seva experiència. Hi ha anat acompanyat de la seva "germana de fetge", la Cristina Muñoz, amb qui va compartir el primer fetge que li van trasplantar.

stats