Especials 14/09/2012

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes beneeix les declaracions de Sandro Rosell

El president del Barça va explicar que en la Catalunya independent l'equip blaugrana podria seguir disputant la Lliga BBVA

Ara
1 min
Rosell s'ha mostrat satisfet de com s'ha tancat la temporada 2011/2012

BarcelonaLa Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes vol expressar el suport a les paraules de Sandro Rosell, president del Barça, que aquest dijous va manifestar que "en una Catalunya independent el Barça jugaria la Lliga espanyola".

Les declaracions de Sandro Rosell reforcen l'opinió de la Plataforma ProSeleccions, que sempre ha defensat que, arribat el cas, el Barça podria decidir en quina lliga vol participar. "Podria, bàsicament, perquè les lligues són entitats privades, i per tant tenen el dret a decidir quins clubs hi participen, independentment de quin sigui el seu estat", diu en una nota.

"De la mateixa manera, amb la independència de Catalunya els clubs catalans tindrien la llibertat d'escollir en quina lliga volen jugar. Dit en altres paraules, és perfectament compatible una Catalunya independent i un Barça amb capacitat per decidir si vol jugar la lliga espanyola, la catalana o l'europea", explica la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, que creu que "a nivell de país les declaracions de Sandro Rosell ajuden a sumar en la lluita per normalitzar la situació".

stats