Platges íntimes

A Catalunya encara queden platges poc freqüentades on és possible gaudir d'un bany tranquil. Us oferim una tria de 20 oasis naturals

A Catalunya encara queden platges íntimes, secretes, poc freqüentades. Són espais d'aigües cristal·lines on és possible gaudir d'un bany serè, sense aglomeracions ni els crits estridents dels venedors de cocos i de gelats, sense necessitat de lluitar per aconseguir dos metres quadrats de sorra i sense patins que t'impedeixin nedar plàcidament. Us presentem 20 cales que permetran al Robinson que molts porteu dins somiar que heu arribat a la vostra illa deserta.

El Fangar (Deltebre)

La immensitat de la platja garanteix als banyistes que fugen de les multituds el grau d'intimitat necessari. Amb sis quilòmetres de llarg i 500 m d'ample, el Fangar permet gaudir d'un dia de platja en un espai natural protegit.

Estany Podrit (Ametlla de Mar)

És una petita cala de 60 metres situada entre petits penya-segats. S'hi pot accedir per la carretera N-340 i també per l'autopista AP-7 (sortida 39). A més, les instal·lacions disposen d'aparcament.

Llegiu el reportatge i la resta de propostes a l' Ara Premium.

Més continguts de

El + vist

El + comentat