Especials 11/08/2012

Platges íntimes

A Catalunya encara queden platges poc freqüentades on és possible gaudir d'un bany tranquil. Us oferim una tria de 20 oasis naturals

Gabriel Pernau
1 min
Platges íntimes Oasis naturals:  Les 20 cales  Més solitàries

BarcelonaA Catalunya encara queden platges íntimes, secretes, poc freqüentades. Són espais d'aigües cristal·lines on és possible gaudir d'un bany serè, sense aglomeracions ni els crits estridents dels venedors de cocos i de gelats, sense necessitat de lluitar per aconseguir dos metres quadrats de sorra i sense patins que t'impedeixin nedar plàcidament. Us presentem 20 cales que permetran al Robinson que molts porteu dins somiar que heu arribat a la vostra illa deserta.

El Fangar (Deltebre)

La immensitat de la platja garanteix als banyistes que fugen de les multituds el grau d'intimitat necessari. Amb sis quilòmetres de llarg i 500 m d'ample, el Fangar permet gaudir d'un dia de platja en un espai natural protegit.

Estany Podrit (Ametlla de Mar)

És una petita cala de 60 metres situada entre petits penya-segats. S'hi pot accedir per la carretera N-340 i també per l'autopista AP-7 (sortida 39). A més, les instal·lacions disposen d'aparcament.

Llegiu el reportatge i la resta de propostes a l'Ara Premium.

stats