Especials 24/05/2012

Pobresa infantil, xat de Pastora i última roda de premsa de Pep al Camp Nou: el dia que ens espera en 6 previsions

Els mercats reaccionaran avui al 'no' de Merkel als eurobons després de la cimera de la UE d'ahir. Egipte celebra la segona jornada d'eleccions

Ara
2 min
AJUDA A LES AULES  El Centre d'Esplai Infantil  Can Palet de Terrassa ofereix activitats de reforç de l'escolarització a infants en situació de pobresa.

Barcelona1. Quants nens pobres hi ha a Catalunya? L'Unicef presenta avui a Barcelona l'informe 'Infància a Catalunya', que analitza l'impacte de la crisi econòmica en els infants. Les entitats socials que treballen en l'atenció als menors a Catalunya fa temps que alerten que un de cada quatre nens viu en situació de pobresa. La mateixa setmana que es farà 'La Marató per la pobresa' a TV3.

2. Pendents dels mercats. Els mercats reaccionaran avui a la cimera informal de la Unió Europea celebrada ahir, en què es va escenificar el xoc entre la cancellera alemanya, Angela Merkel, i el president francès, François Hollande, sobre els eurobons.

3. Final de la roda de converses sobre el pacte fiscal. El president de la Generalitat, Artur Mas, clou avui la roda de converses amb els grups parlamentaris sobre el pacte fiscal. Aquest dijous al matí rebrà al seu despatx del Parlament els representants del grup mixt per separat: Albert Rivera (C's), Uriel Bertran (Solidaritat) i Joan Laporta (Democràcia Catalana).

4. Segon dia d'eleccions a Egipte. Aquest dijous Egipte celebra la segona jornada de les primeres eleccions presidencials de l'era post-Mubàrak. El país espera seguir amb la tònica d'ahir, en què no va haver-hi evidències de frau ni incidents greus. Quatre candidats tenen possibilitats de passar a una segona volta. L'índex de participació i l'acceptació de la derrota per part dels perdedors seran els dos principals indicadors per mesurar l'èxit dels comicis.

5. Pastora: disc nou i xat a l'Ara.cat. El trio Pastora presentarà en un xat amb els electors de l'Ara.cat, a les 7 de la tarda, el seu nou disc. 'Una altra galàxia' surt a la venda amb l'ARA d'aquest cap de setmana, dies abans que es posi a la venda a les botigues. És el primer disc de Pastora en català

6. Última roda de premsa de Pep al Camp Nou. El tècnic del Barça Josep Guardiola parlarà avui en una roda de premsa al Camp Nou. Serà la darrera que el tècnic de Santpedor farà a l'estadi, just abans de la final de Copa de divendres davant l'Athletic de Bilbao.

stats