CAS GÜRTEL
Especials 13/04/2012

Un nou informe policial assenyala una "vinculació directa" del PP valencià amb Gürtel

La policia hi insisteix, dos mesos i mig després de l'absolució de Camos, i recalca la simbiosi dels "responsables polítics" amb la trama corrupta

Alicia Gutiérrez
1 min
PROVA SUPERADA Francisco Camps en el moment de conèixer el veredicte absolutori, amb Ricardo Costa al fons.

MadridDos mesos i mig després que un jurat absolgués a Francisco Camps i el seu segon al PP Ricardo Costa per l'anomenat 'cas dels vestits', un nou informe policial ve a reforçar la tesi que els regals, si van existir, eren només la punta de l'iceberg. L'informe, que té data del 28 de març i ja està en mans del Tribunal Superior de Justícia del País Valencià, subratlla l'existència d'una "vinculació directa" de la trama corrupta Gürtel amb els "responsables polítics" del PP valencià.

L'escrit policial assenyala a Ricardo Costa, juntament amb el vicepresident de la Generalitat Vicente Rambla, com els interlocutors del PP amb la trama per als manejos financers. De fet, la vinculació de la Gürtel amb el PP era tal que, segons la policia, el número dos de la trama, Pablo Crespo, coneixia el pla dels populars valencians per crear el Partit Social Demòcrata per fragmentar i debilitar encara més els socialistes valencians.

Podeu llegir la informació sencera a l'Ara Premium.

stats