Eurocopa 2012
Especials 17/06/2012

Alemanya desconfia de Dinamarca

Velasco Carballo arbitrarà aquest diumenge (20.45 hores, Cuatro) un partit en què cap dels dos equips té assegurada la classificació

à. G.
1 min
Daniel Agger i Morten Olsen

BarcelonaAlemanya i Dinamarca tanquen aquest diumenge (20.45 hores, Cuatro) la fase de grups amb un partit en què cap dels dos equips té assegurada la classificació.

Després de les victòries contra Portugal i Holanda, Alemanya arriba al partit amb confiança, però també conscient que encara no té assegurada la classificació. La selecció que entrena Joachim Löw en té prou amb un empat per accedir a quarts de final com a primera de grup. Dinamarca, en canvi, afronta el partit amb molts més nervis ja que és possible que tan sols li valgui el triomf per classificar-se.

Després d'un debut accidentat amb un difícil Polònia-Grècia, Carlos Velasco Carballo arbitrarà aquest vespre el partit entre Holanda i Alemanya que tancarà la primera fase del grup B. La UEFA va revisar la seva criticada actuació, que va incloure dues expulsions i un penal, i va considerar que l'àrbitre s'havia ajustat perfectament al reglament.

stats