Especials 09/09/2012

Puig acusa Monago d'atiar la incomprensió amb declaracions "falses" sobre Catalunya

El conseller d'Interior lamenta les acusacions "irreals" del president d'Extremadura quan diu que Catalunya demana i Extremadura "paga"

Ara
1 min

BarcelonaEl conseller de l'Interior, Felip Puig, ha recriminat al president de la Junta d'Extremadura, José Antonio Monago, les seves declaracions "falses" sobre Catalunya i ha avisat que contribueixen a fer créixer la incomprensió d'Espanya cap a Catalunya.

En una entrevista a 'Catalunya informació', Puig ha titllat "d'irreals" les declaracions de Monago aquest dissabte assegurant que, quan es tracta del pacte fiscal, "Catalunya demana i Extremadura paga".

"A Espanya fa anys que s'està sembrant una certa llavor de confrontació i de la incomprensió cap a Catalunya", ha avisat el conseller.

Sobre les previsions de cara a la manifestació de l'Onze de Setembre, ha assegurat que el dispositiu de seguretat previst s'ha fet sota la premisa que pot tractar-se d'una manifestació històrica que pot portar a una "nova etapa per a Catalunya".

Puig ha donat suport a que la mobilització reuneixi també veus que no són explícitament independentistes, com és el cas del líder d'UDC, Josep Antoni Duran. "Més que posar-nos el dit a l'ull parlant dels radicals independentistes i dels moderats catalanistes, cal unir-nos en el clam sobre que Catalunya vol decidir el seu futur", ha insistit.

stats