RÚSSIA
Especials 06/03/2012

Putin reconeix irregularitats durant les eleccions presidencials

El guanyador de les presidencials russes assenyala que les manifestacions a Moscou de l'oposició no tenen cap relació amb els resultats dels comicis

Efe
1 min
Cues per entrar a la cimera tribal a Bengasi. REUTERS

MoscouL'encara primer ministre rus, Vladímir Putin, ha reconegut aquest dimarts que va haver-hi irregularitats durant les eleccions presidencials de diumenge i ha assenyalat que hi ha en marxa una investigació.

"És clar, hi ha hagut irregularitats. Cal denunciar-les i fer-ho d'una manera que quedi a tothom clar", ha afirmat Putin, citat per les agències russes.

El líder rus, que va guanyar les presidencials amb un 63,6% dels vots, ha expressat la seva confiança en la investigació que hi ha en curs. "Confio en la màxima supervisió i control de la situació perquè no hi hagi frau", ha dit durant una reunió amb observadors electorals.

Putin també ha defugit de qualsevol relació entre les manifestacions dilluns a Moscou i Sant Petersburg i les irregularitats electorals. "Es tracta d'un element de lluita política, que no té cap relació amb els comicis", ha assenyalat.

stats